Tel met Google af naar 2021 en open elke week een magische deur

Vandaag start Google’s Ten weeks of Magic, tien magische weken waarin je elke week een overzicht ziet van de beste aanbiedingen van Chromebooks en Google Nest-producten. Zo hoef je niet zelf het internet af te struinen! In tien weken tel je met ons af naar het nieuwe jaar. Dat doen we door middel van een digitale straat met verschillende deuren. Iedere week opent er een nieuwe deur met een specifiek thema, zoals online veiligheid en verbondenheid met familie. 


Tien weken, tien magische deuren met veel aanbiedingen
Via deze speciale website kom je terecht in de digitale straat. Hier vind je tien deuren die je in de weken van 2 november t/m 10 januari kunt openen. Achter elke deur vind je een verhaal dat je ongetwijfeld herkent uit je dagelijks leven – typische situaties waarbij Google je goed kan helpen. 


Aan het einde van ieder verhaal volgt een handig overzicht van verschillende Chromebooks en Google Nest-producten en hun huidige aanbiedingen in de winkel. Extra leuk als je iemand wil verwennen met een mooi cadeau voor de feestdagen! 


De 11e magische deur
Naast de tien deuren in de straat van Google zul je bij MediaMarkt in de winkels nog een 11e deur vinden. Door de QR-code op die deur te scannen kun je ook die deur ontgrendelen en gebruik maken van extra aanbiedingen. Heb jij deze geheime deur al gevonden?